Gott Nytt ar Sverige!

Hejsan alla!

Nu var det ater igen nagra dagar sedan jag skrev sist. Vad har hant sedan sist da?
Jo Daniel har landat! Efter lite krangel pa vagen ner.. Men som tur var sa loste det sig.

Inga bilder kommer med i detta inlagg tyvarr :( Men jag ska se till att ordna med nagra senare..

Vad har vi gjort dessa dagar da?

Tisdag
Daniel anlander, lite sent pga att hans bagage hamnade lite fel pa flygplatsen och han drabbades av lite panik (vem skulle inte gora de?). Vi drog sedan och checkade in pa Coffee Palace och jag bjod honom sedan pa lunch och en kall ol. Grymt god mat dar om jag far saga det sjalv. Sen drog vi runt lite i stan sa Daniel fick se sig lite omkring. Sen upp till kara Muff Mansion och packa lite av mina grejer. Daniel valde att dacka pa en soffa ;)

Onsdags
Dagen efter sa blev det stranden.. efter att vi forst hade varit pa staden och shoppat lite klader. Vi var till DFO i flera timmar och kolla runt (typ som kupolen i storlek men mycket med kompakt med fler butiker). Kopte lite skor till Sesation White och lite annat kul. Sen var det som sagt stranden for hela slanten.

Vi satt och drack lite Goon pa taket med lite trevligt folk! Mycket trevligt ;) Men vi drog sedan ner till stranden och kolla pa lite pingviner och aven Possums(blanding mellan ratta,ekorre och kangru).. En jakel forsokte bita mig i fingret :P inte dofta forst inte.. bara bita.. vilken skit! :) Men vi lyckades klappa tva stycken ocksa.. Inte skygga inte, eller jo det ar dom.. men nyfikna som tusan!

Sedan var det tillbaka till hostlet igen efter Daniels alla foton :P Daniel var vid detta laget ganska trott (fortfarande lite jetlag) sa han slangde sig i sangen. Medans jag och Julia drack lite goon och drog vidare till en pub.. Dar traffade vi fler manniskor som vi alla drog vidare med nar puben stangde kl 1. Da var det vidare till en club. Vid 3 tiden sedan gick jag och la mig tror ja.. Lite luddigt i slutet dar ;)

Torsdag
SENSATION WHITE!!!! Vi var till Vic market och kopte lite frukt och annat forst.. var ut och at med Fabian och Daniel da.. Sen var det att gora sig i ordning till forfest hos Sofia och Annika i Centrum.

En riktig trevlig forfest med glass, jordgubbar, choklad osv osv.. :D Trevlig folk som skulle vidare ner pa stan... och foton pa hela spektaklet forstas... Plus att det regna ute :P Vi skulle som tur vara innomhus >D Mala foresten en valdigt fin gubbe pa annikas ben..  Sen tog vi en taxi till Sesation White! Och vilken fet upplevelse!!!

Gar inte att beskriva i ord! Foton kommer pa facebook!
En grym kvall/natt med Annika, Sofia och Daniel som fortgick till 5 pa morgonen.

Sen blev det hamburgare och sangdags vid 0730 pa morgonen!

Fredag
Dags att vara bakis! Vi var in till stan och kolla runt pa Casinot bland annat. At lite indisk god mat dar, samt tanke kolla bio. Men det var fullbokat.. sa vi bokade plats for Avatar 3D pa Imax(varldens 3 storsta skarm).. Kommer vara nice! Sen blev det glass med godis i som Middag! Lite tv tittande och slappande!

Lordag
Idag da? Inte mycket.. Vi far se vad som hander! I morn blir det Avatar, idag blir det nog bara stan lite gran!



Skot om er alla!!!
Skriv garna en kommentar eller tva!
Hoppas ALLA hade ett bra nyar!! Valkommen till 2010!!


Kommentarer
Postat av: Tommy

TJA Matte! shit va nice nyårs festen verkar ha varit! Man blir ju LITE avis faktist :P



ha det bra, ta hand om dig! hälsa Danne också.

2010-01-04 @ 17:31:31
Postat av: Jennifer

Najsa bilder vännen, hälsa lilldanne :)

2010-01-08 @ 15:24:22

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0